Handleiding website Probusclub Dronten 1.

Het adres van de beschermde website is:

https://dronteneen.probus-nederland.nl/

Inloggen is niet nodig.

Noot: Als je via de bovenstaande link de website hebt bereikt is het zaak om in je browser een “Favoriet op de “werkbalk favorieten” aan te maken, dan kan je in het vervolg met één muisklik naar onze website gaan. Een favoriet maak je aan door op het sterretje boven in de balk te drukken terwijl onze website voor staat. Daarna nog enkele handelingen die zich vanzelf wijzen.

Het menu van de website kan zich op twee manieren tonen, dit is afhankelijk van de computer waarop je werkt. Op de Tablet computer staan als regel in de linkerbovenhoek in het geel drie horizontale streepjes. Door met de muis op die streepjes te klikken opent zich een menu waaruit met de muis kan worden gekozen. Bij een gewone Windows computer of laptop staat er onder de zonsondergang een blauwe balk, waarin de menu items zijn aangegeven. Daarop met de muis klikken dus.

De pagina’s die alleen voor leden bestemd zijn, zoals ledenlijst e.d., zijn beschermd met een wachtwoord. Dit hoef je maar één keer per sessie in te vullen.

Op de website zal je verschillende keren het woordje hier of eventueel een naam (blauw onderstreept) aantreffen, door hierop te klikken ga je naar een daarvoor aangegeven onderdeel of foto. Terug ga je door bovenin je browser op < te drukken.

Als je iets op de website geplaatst wil hebben, of als je een fout of onvolkomenheid ziet, kan je dat naar Gerben of Frans sturen. Die zorgen voor plaatsing c.q. verbetering

Alle vragen, op- en aanmerkingen zijn bij ons welkom.

Gerben en Frans

8-9–2017

N.B. Op dit moment is het niet mogelijk met een Ipad of Iphone foto’s van de website te bekijken.